10 x kidsproof kersthapjes

Moet jij iets maken voor het kerstdiner,- of ontbijt op school of het kinderdagverblijf? Wij helpen je! Deze 10 kidsproof kersthapjes zijn allemaal makkelijk om te maken en bijna alle kinderen vinden deze hapjes lekker. Win – Win! Ik zit zelf nog niet in de basisschool fase, maar ik kan me voorstellen dat december een drukke periode is. Eerst natuurlijk Sinterklaas en daarna nog kerst. En dan wordt er vanuit de school gevraagd of je ook nog even iets lekker wilt maken voor het kerstdiner op school. Met deze recepten voor kidsproof kersthapjes hoef je niet te gaan stressen, want dit is in een mum van tijd klaar.

Presentatie

In deze lijst met kidsproof kersthapjes zit voor ieder wat wils. Maak makkelijke chocoladebroodjes voor het kerstontbijt. Of ga voor een lekker en gezond ontbijt in een leuk glaasje. De presentatie doet al zo veel, dan hoef je helemaal niet ingewikkeld te doen in de keuken. Als ik nu een kersthapje moest maken voor het kerstdiner op school zou ik voor de bladerdeeg kerstboom of de pizzastengels gaan.

En, moet jij binnenkort aan de slag voor het kerstdiner op school of kinderdagverblijf? En wat ga jij maken? Laat het ons weten op Insta of Facebook, zo kunnen we elkaar ook nog inspireren.

1. Bladerdeegkerstboom

2. Kerstborrelboom

3. Knapperige bladerdeeg pizzastengels

4. Pigs in a blanket

5. Mini chocoladebroodjes

6. Bladerdeegtaartjes met appel

7. Pannenkoek spiralen

8. Pestobrood

9. Ham met meloen

10. Kokosyoghurt parfait met frambozen