5x lekkere en makkelijke barbecue recepten

Yes, eindelijk is het zover. We kunnen weer buiten eten. Of beter gezegd, barbecuen. Om de start van het buiten-eet seizoen te vieren delen we vandaag 5 lekkere en makkelijke barbecue recepten met jullie. Ik ben altijd enorm blij als het weer lekker zomers weer is en het eindelijk weer mogelijk is om buiten te eten. Niets is lekkerder dan een lange werkdag af te sluiten in de tuin. En dat gaat meestal gepaard met lekker eten, drinken en gezelligheid. Ik vind het heerlijk om buiten te eten, maar nog leuker vind ik het om te barbecuen. Ik ben dol op barbecuen namelijk. Het is lekker, makkelijk, ongedwongen en gezellig. Je maakt een aantal lekkere dingen klaar en daarna kun je genieten van het avondzonnetje en de buitenlucht. Ben jij ook gek op barbecuen? En sta jij ook net als ik te trappelen tot je weer buiten kunt eten?

Lekkere en makkelijke barbecue recepten

Met deze lekkere en makkelijke barbecue recepten kan je barbecue niet mis gaan. Het is echt niet ingewikkeld om zelf barbecue recepten te bereiden en vaak is het ook nog supersnel klaar. Dat vinden we zelf ook fijn, want je hebt niet altijd zin in moeilijk gedoe. En op een zomerse dag wil je zoveel mogelijk in je tuin doorbrengen en minder in de keuken. De komende periode zullen we nog veel meer lekkere en makkelijke barbecue recepten met jullie delen. Vorig jaar hebben we namelijk een ontzettend toffe barbecueshoot met Hartman tuinmeubelen gedaan. En nu het eindelijk weer #hartmanweer is, is de tijd daar om deze lekkere recepten met jullie te delen. Van lekkere dips tot spiesjes en burgers, maar ook frisse salades en drankjes voor erbij zullen aan bod komen. Hou onze site dus zeker in de gaten voor als je nog meer barbecue inspiratie kunt gebruiken.

1. Surf & Turf bbq spiezen

2. Mexicaanse maiskolf

3. BBQ kipspiesjes met Aziatische marinade

4. BBQ spiesjes met zalm, citroen en yoghurtsaus

5. Courgette spiezen met halloumi

Wat is jouw favoriete barbecue recept? En welk recept zou je op de blog willen zien? Laat het ons weten, dat vinden we leuk!