Online kerstinkopen doen bij Culishop

Ik ben dol op online, logisch want mijn werk speelt zich daar af. Maar naast inspiratie opdoen op het web, koop ik er ook vaak mijn kleren, ik hou namelijk niet van shoppen, echt!, doe ik mijn boodschappen online en bestel ik boeken. Je kunt wel stellen dat ik van de generatie KPN ben.

Online inkopen doen, bespaart je heel veel tijd, gillende kinderen en lange rijen in de supermarkt en je kunt op je gemak dingen uitkiezen. Speciaal voor de feestdagen heb ik een super online shoptip voor je.

In de Culishop kan je terecht om alles voor de feestdagen in huis te halen. Je vindt hier tal van sauzen, olie, zeezout, kruiden en zoete lekkernijen, maar de culishop heeft ook een groot aanbod in verse producten. Luxe producten zoals kreeft en coquilles, maar ook verschillende soorten vlees en lekkere kaas.

Met de feestdagen in aantocht, is dit dé plek om te shoppen. Dan hoef je niet in de mensenmassa langs de slager en de visboer, maar laat je het gewoon lekker thuis bezorgen.

culishop

Ik kan me voorstellen dat je een beetje huiverig bent voor het online versturen van verse producten en dan met name vis. Maar dat is nergens voor nodig. De techniek die tegenwoordig gebruikt wordt, houdt je producten super koel.

culishop

De spullen worden in een piepschuimen koelbox geplaatst en voorzien van koelelementen, zo blijven je producten minimaal 24 uur koel. Het enige waar je rekening mee moet houden is, dat je daadwerkelijk thuis bent, op de dag dat je pakket bezorgd wordt.

culishop

Ik heb een verrassingspakket ontvangen van de Culishop en daar zat een groot stuk Gaasterlands kruidvarken in, met een lekkere knoflookolie, rozemarijn saus en zeezout. Het vlees was vacuüm verpakt, hierdoor blijft het nog langer goed en perfect gekoeld.
culishop

Ik heb er van genoten en ik zal in de toekomst zeker nog eens een beroep doen op de culishop.

Korting voor jullie
Met de code PAULINE krijg je 10% korting op al je aankopen. Deze code is geldig tot en met 31 december.

Kijk voor meer info op www.culishop.com

fijnefeestdagen