Vier kerst met Uit Pauline’s Keuken: Dit kun je verwachten!

Sinterklaas is nog niet het land uit, waarschijnlijk vieren velen van jullie vandaag pakjesavond. Maar ik kon het niet laten om alvast een sneakpeak te geven van alle heerlijke kerstrecepten die we met jou gaan delen. Want er komen een hele hoop lekkere dingen voorbij de komende tijd. En dat mag je natuurlijk niet missen. Weet jij al wat je gaat serveren met het kerstdiner? Of ga je bij iemand aanschuiven en kun je lekker achterover leunen? Ik ga 1 dag het kerstdiner verzorgen en ik kan 1 dag achterover leunen. En ik zeg kerstdiner, maar we gaan gourmetten. Daarover straks meer! Ik geef je alvast een sneakpeak van alles wat er de komende weken online komt. Dan kun je alvast even nadenken over wat je gaat maken.

Tip!

Je kunt heel eenvoudig je kerstdiner plannen in het weekmenu. Log in of maak een account aan en ga naar Mijn Weekmenu. Voeg je favo recepten toe aan eerste of tweede kerstdag en je hebt alle gerechten overzichtelijk op een rijtje. Superhandig!

Kerstbuffet

We delen dit jaar een kerstbuffet menu. Marianne heeft heerlijke gerechten gemaakt en op de foto gezet. Ziet het er niet fantastisch uit? Deze gerechten zijn allemaal makkelijk voor te bereiden, zodat je ze ook eventueel mee kan nemen als je ergens anders gaat eten. Dan hoef je het ter plekke alleen nog even af te maken. Organiseer je thuis een kerstbuffet? Zet alles op tafel en iedereen kan wat pakken van de grote schalen met eten. We delen onder andere het recept voor een heerlijk gehaktbrood, een wintersalade en een bladerdeegkrans.

Volop gourmet inspiratie!

Gourmetten is en blijft altijd een goed idee. Vind je ook niet? Het is ook zo gezellig, je bent toch een soort van samen aan het koken. Wij delen heel veel gourmetinspiratie de komende tijd. Morgen trappen we af met heerlijke vegetarische gourmetrecepten. Maar we gaan ook aan de slag met bijgerechtjes en gourmetrecepten met vlees. Er komen maar liefst 9 gourmetrecepten online!

Desserts om je vingers bij af te likken..

Dit plaatje zegt denk ik al genoeg toch? Ook dit jaar delen we weer heerlijke, maar eenvoudig te maken kerstdesserts. En nog niet eens alle recepten staan op deze foto hoor. Maar zien die gepocheerde peertjes er niet heerlijk uit? Of ga jij liever voor de chocoladetaart met rood fruit? Of voor de kersencrumble? Hmm, dat wordt nog lastig kiezen denk ik.

Nog meer inspiratie?

Zoals je kan zien komt er volop kerstinspiratie jouw kant op. En dit is nog niet alles he? Er komen ook nog lekkere recepten online voor kerstontbijtjes en drankjes. Hou de site dus goed in de gaten, zodat deze heerlijke recepten niet aan jou voorbij gaan.

Sla je favoriete recepten op in je profiel, zodat je ze makkelijk terug kan vinden. Wil je nog meer kerstrecepten bekijken? Dat kan! Al onze kerstrecepten vind je hier. De afgelopen jaren hebben we er heel wat verzameld. Van vega kerstrecepten tot aan kerstrecepten met vlees of vis. Er is genoeg te vinden op de site.

We wensen je alvast veel plezier met de voorbereidingen. Heb je een vraag of weet je al wat je gaat maken? Deel het vooral via Instagram of Facebook, dat vinden we leuk!